91 yaşındaki Fatma’dan Cumhurbaşkanı’na dokunaklı mesaj

91 yaşındaki Fatma’dan Cumhurbaşkanı’na dokunaklı mesaj
10:00 - Aralık 13 2020 Pazar

Nisan 2019’da bastonuyla Yenişehir Belediyesi’ne gelen 91 yaşındaki Fatma Uğurlu, belediye başkanından köye şehadet, mezarlık ve yolları yaptırmasını istedi ve belediye, Fatma’nın dileklerini yerine getirdi. Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’ı makamında ziyaret eden Fatma 9, “Şehitliği size emanet ediyorum. Sizden son ricam şehitlik için ıhlamur ağacı dikmeniz, lütfen. Sana daha önce geldim Mezarlığı, mezarlığı, mezarlığa giden yolu sen inşa ettin. Köyün karşısındaki yolu sen inşa ettin. Kimse yapamadı, sen yaptın. Allah sizi korusun, inşallah cennette komşu oluruz ”dedi.

Fatma Uğurlu, ziyareti sırasında belediye başkanına yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’a merhaba deyin. Mektup yazacak insan bulamıyorum, ona teşekkür ediyorum. Daha önce köyümüzde domuzlar avlanırdı, ayılar su içiyordu ve içinde yılanlar vardı. Yalın ayak dizlerimizin her tarafında kar yağacaktı. Erdoğan geldi, suyumuzu yaptı, yolumuza. Şehre gittiğimde ayağımda ayakkabı yoktu. Erdoğan yaptı. Erdoğan’ın yaptığını kimse yapamadı. Erdoğan’a selam söyle, parlamentoyla konuşsun. Öyle değil, bu yeterli değil, aylık yeterli değil. Ya et ya da balık yemezsem? Eskileri tanımayanlar artık bolca hiçbir şey bilmiyorlar. “Değer bilen yok” dedi.

Başkan Aydın, Fatma Uğurlu’ya Türk bayrağı vererek, “Güveniniz bizim güvenimizdir. Gerekli her şey yapılacak, rahatlayabilirsiniz.” Dedi.

Fatih Ak

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi