91 saat sonra enkazdan kurtulan Ay, bebeğin 4. yaş günü için sürpriz

91 saat sonra enkazdan kurtulan Ay, bebeğin 4. yaş günü için sürpriz
22:00 - Aralık 16 2020 Çarşamba

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Bayraklı’da Rıza Bey Apartmanı’nın enkazından kurtarılan ve bir süre hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edilen bebeğin 4. doğum günü için 6,6 büyüklüğünde meydana gelen depremden sonra taburcu edildi. İzmir’de 30 Ekim’de Seferhisar, şunları söyledi: Ofis odasında sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenlendi. Kutlama öncesi Belediye Başkanı Iduğ’un ofis odası balonlarla süslenirken, Ayda ve belediyeye gelen kardeşi Atakan Gezgin Iduğ tarafından karşılandı. Başkan Iduğ çocuklara balonlar verdi. Sonra doğum günü pastası kesildi.

Ayda büyüdüğünde ‘Öğretmen’ olmak istiyor

Bornova Belediye Başkanı Mustafa Iduğ, Ayda en sevilen çizgi film karakterinin kostümünü hediye ederken, Ayda’nın ağabeyi Atakan’a Sakarya’da yaşayan bir çocuğun gönderdiği kumbara verildi. Ayda Gezgin, sürpriz doğum günü etkinliği için teşekkür etti. Büyüyünce ne olmak istiyorsunuz sorusu üzerine Gezgin, “Öğretmen” diye cevapladı.

“Ayda ve ailesi İzmir’e emanet”

Ayda ve ailesinin depremin ardından İzmir’e emanet edildiğini belirten Başkan Iduğ, gelecekte her zaman Gezgin ailesinin yanında olacaklarını söyledi. Iduğ, “Doğum gününde onlarla birlikte olmaktan çok mutlu olduğumu söylemek isterim. Kardeşi Atakan da Bornova Belediyespor Kulübü’nde basketbol oynuyor. Gelecekteki hayatında da yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

“Keşke annesinin de burada olsaydı”

Doğum günü kutlamalarına katılan Onur Konuk Amca, bu sürecin kutlamalarına Türkiye’nin dört bir yanından destek geldiğine dikkat çekerek, “Ne yazık ki annesi ay doğum gününe girmeden girdi. Annem de olsun bizde olsun. Ayda her şey var. annesi dışında kayıp yok Bu noktada “Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, ama ne olursa olsun, annesini hiçbir şey geri getirmeyecek. Zaman zaman annesini sorar.

Mustafa İç

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi