78 yaşında otobüs duraklarını üçüncü evliliğinin ilanlarıyla süsledi.

78 yaşında otobüs duraklarını üçüncü evliliğinin ilanlarıyla süsledi.
10:00 - Eylül 25 2020 Cuma

Kocaeli’nin Gölcük ilçesine bağlı Piyalepaşa’da yaşayan ve aslen Erzurum İspirli’li olan 78 yaşındaki Mahir Kurt, ölen iki eşinin ardından yalnız bırakılarak, üçüncü evliliğini yapmak için otobüs durakları ve elektrik direklerini reklamlarla donattı. İlk eşi ile 29, ikinci eşi ile 34 yıldır evli olan Kurt, ölen eşlerinin duraklara ve elektrik direklerine asılarak üçüncü evliliğini yapmak için uygun bir eş bulması için hazırladığı reklamları yaptırdı. Uzun yıllar yurtdışında çalıştıktan sonra emekli olduğunu ve ekonomik açıdan zengin olduğunu ifade eden Kurt, kişinin kapalı ve 50 yaşın altında evlenmesini istiyor.

“Üçüncü bayanı alacağım”

12 torunu 8 çocuğu ve 2 torunundan 3 çocuğu olan Kurt, çocuklarının da desteğiyle partner arayışına devam ediyor. Yayınladığı ilanlara dönüşü beklediğini söyleyen Kurt, “Yeni bir bayan almak istiyorum. Allah’ın emriyle, Peygamberimizin sünnetiyle kendime bir dost arıyorum. Varlıklarım var. 4 dairem var. Kendimi bunlardan birinde oturuyorum, diğerleri kira kontratında. Emekli oldum 2 bin 300 lira alıyorum. Kimseyi dolandırmadım, yalan söylemedim, aldatmadım, herkese iyi davrandım. Üçüncü bayanı alacağım ”dedi.

50 yaşın altında ve kapalı bir ortak arıyor

Uzun yıllardır yurt dışında vasıflı işçi olarak çalıştığını belirten Kurt, “8 çocuğum var. İlk kadından 6, ikinci kadından 2 çocuğum var. Toplamda 8 çocuk. İlk eşimle 29 yıldır evliydim ve vefat ettim. İkinci bayanla 34 yıl kaldım. Ayrıca kalp krizinden vefat etti. Şimdi evlenmek istiyorum Ama alacağım kadın 50 yaşın altında olmalı ”dedi.

“Ne isterse alırım, onu beslerim”

Evleneceği kişiden hiçbir şey talep etmediğini belirten Kurt, “Benimle ilgilenecek, ben de onunla ilgileneceğim. Burada karşımda Kuran kursu var, ders burada okunacak olsa bile kaydedeceğim. Tabii ki kapalı olacak hanımefendi. Bankada param var, para sıkıntım yok. Kiralarım geliyor. Ölürsem maaşım onun için kalacak. 2 bin liralık maaşım ona bırakılacak. Daha ne istiyor? Daha da iyisi, ne isterse alır ve onu beslerim. Her şey evin içinde. Ama 50’den az olacak. Yaşlı kadınla ne yapmalıyım? Çocuklarım da memnun ”dedi.

“Bu konuda babamızı destekliyoruz”

Ailenin en küçük çocuğu olan babalarının evlenme arzusunu desteklediklerini söyleyen Hüseyin Kurt, “Biz 8 kardeşiz. Annem öldükten sonra babam evlenmek istediğini söyledi. Biz de kardeş olarak toplandık. Sorun olmayacağını düşündük. Bu konuda babamızı destekliyoruz. Onun evlenmesini istiyoruz ”dedi.

Enes Azmak – Cihan Atik

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi