5 yıldızlı köy kahvesi

5 yıldızlı köy kahvesi
10:12 - Temmuz 21 2020 Salı

İnegöl iline bağlı Isaören’deki köy kahvesi öyle bir görüşe sahiptir ki köylüler hem çaylarını kahve içerler hem de muhteşem manzaranın tadını çıkarırlar. Köyden geçen derenin kenarındaki köy kahvesi yazın açık havada. Köylüler, dere kenarında ağaçların gölgesinde, yeşillikler içindeki kahvede muhteşem bir manzaraya sahip 1 lira çay içiyorlar. Köy kahvesinin itibarı o kadar yayıldı ki, dışarıdan çay içmek için gelenler bile var.

Her gün bu kahveye çay içmek için geldiklerini söyleyen köylüler, “Köyümüzün geçmişi eskidir. Köyümüzün doğal güzellikleri çoktur. Her yer yeşil. Köyümüzdeki kahvenin manzarası inanılmaz. Çayımızı manzaraya karşı yudumladık. Buraya dışarıdan çay içmeye gelenler var. Onu görenlere manzarasına hayran kaldık. Herkesin burada çay içmesini bekliyoruz. ”

Köy kahvesini işleten Necdet Yakut, “28 yıldır bu kahveyi kullanıyorum. Koştuğum kahve normal kahveden çok farklı. Bu köyde yaşayan insanlar zamanlarını güzel bir yerde geçiriyorlar. Gelen insanlar burada çok beğendim. Bu manzarada çay içmek de çok ucuz. 1 liraya çay satıyorum. ” şeklinde konuştu.

Burak Türker – Murat Kösle

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi