5 yıl önce evden ayrılan “Staja gidiyorum” diyen genç kız hala kayıp.

5 yıl önce evden ayrılan “Staja gidiyorum” diyen genç kız hala kayıp.
10:00 - Temmuz 23 2020 Perşembe

Esenler’de 23 yaşında bir lise öğrencisi olan Yeliz Güner, haber almadığı Beyazıt’taki kuyumcuya gitmek için evini terk etti. Son 5 yıla rağmen kızlarıyla bir araya gelemeyen acı dolu aile, kızlarının en kısa sürede bulunmasını istedi. Her yerde ellerinde 3-5 fotoğraf ve video bulunan kızlarını arayan aile yetkililerden yardım istedi. Güner’in annesi ise son zamanlarda rahatsız edildi ve hastanede tedavi edildi. Durumu kötüleşen ve kanser olmayı öğrenen anne, kızından gelen iyi haberi dört gözle bekliyor.

“Kaçırıldığını ve tehdit edildiğini düşünüyoruz”

Kızlarının babası tarafından kaçırıldığını düşündüklerini söyleyen Murat Güner, İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) muhabirine, “Kızım 28 Temmuz 2015’te kayboldu. , daha fazla işitmedik. Kaçırıldığını ve tehdit edildiğini düşünüyoruz. Bildiğimiz bir sorun yaşamadık. Evde onunla bir sorun yaşamadık. Şimdiye kadar ona ulaşamadım, bu yüzden eyalet büyüklerinden yardım bekliyoruz. Annesi ayrıca yoğun bakımda makine ile ilgili yaşamla mücadele eder. Bağırsak ameliyatı geçirdi, kolon kanseri dediler. Annesinin sadece bir dileği vardır; Onu gör. Bize ölmeden önce onu görmek istediğini söyledi. Böylece neredeyse dışarı çıkıyor, belki annesi hissediyor ve gözlerini açıyor. ”

“Kaçırıldığımızdan veya alıkonulduğumuzdan şüpheleniyoruz”

Kız kardeşi Kader Güner, “Kardeşim 28 Temmuz 2015’te kayboldu. Annem sabah işe giderken onu yolladı. Normalde 17.00-18.00 saatlerinde dönmek zorunda kaldı. Geri dönmediğinde, annem merak ediyor ve telefonunu aramak mümkün değil. Sonra kayboldu, o zamandan beri duymadık. Bence kaçırıldı, çünkü eğer bir erkek arkadaşı olsaydı ve kaçarsa, bize bildirirdi. Tutuklandığımızdan şüpheleniyoruz. Böyle bir şey varsa, geri dönelim. Kardeşi olarak yaşlılarımızdan yardım istiyorum. Annemin durumu hiç iyi değil ve şimdi onu bekliyor. Hepimiz gelmesini istiyoruz. Hastaneye kaldırılmasından bu yana bir hafta geçti. ”

Sümeyye İnal – Emre Baba

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi