4 Yavru Kediyi Kurtarma Operasyonu

4 Yavru Kediyi Kurtarma Operasyonu
18:37 - Mayıs 20 2019 Pazartesi

Organize Sanayi’nde meydana gelen yangın sırasında mahsur kalan 4 yavru kedi yapılan operasyonun ardından kurtarıldı. Yangından son anda kurtarılan 4 yavru kedi; itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. Üzerleri isle kaplı halde kurtarılan yavru kediler; daha sonra temizlendi.

Yanmaktan son anda kurtarılan yavru kediler kurtarıldıktan sonra üzerilerindeki isten arındırıldı. Organize Sanayi’de yer alan bir fabrikada yangın çıkmasının ardından; bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. 4 yavru kedinin olay yerinde mahsur kalmasını anlaşılması üzerine yavru kedileri kurtarmaya yönelik olarak bir operasyon düzenlendi.

4 Yavru Kedi Kurtarıldı

Olay kontrplak fabrikasında bir yangının çıkmasıyla meydana geldi. Yangına müdahale eden Sivas Belediyesinin İtfaiye ekipleri; kısa süre içerisinde yangının büyümesini engelledi. Yangın sonrasında olay yerinde can kaybı yaşanmazken; olay yerinde maddi hasarın oluştuğu tespit edildi. Yangının daha fazla büyüyerek daha büyük maddi kaybın oluşmasına engel olan itfaiye ekipleri bir de başarılı bir operasyona imza attı.

Yangına yapılan operasyon anında kontrplak fabrikasının iç kısmında 4 tane yavru kedinin mahsur kaldığı anlaşıldı. Olay yerinde bulunan itfaiye ekipleri yavru kedileri hemen bulundukları alandan çıkartarak, onları yanmaktan da kurtardı. Kedilerin olay sonrasında yangının etkisiyle üzerlerinin isle kaplandığı görüldü. Yapılan kurtarma operasyonunun ardından yavru kedilerin üzerindeki isler su yardımıyla temizlendi.