“4 kişiydik,” dedi arabada.

“4 kişiydik,” dedi arabada.
01:00 - Haziran 10 2020 Çarşamba

Olay, Arnavutköy Kayabaşı mevkiinde 21.30 civarında meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre Selahi Demirtaş isimli vatandaş 42 EG 103 plakalı araçla yolda makasla ilerlemeye başladı. Bir süre sonra, sürücüsünün hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıkmış olan araç devrildi ve stoka düştü. Taşıtta kadehlere giren Tunahan Demirtaş ve Murat Soydan camdan atılarak ormanlık araziye fırladılar. Orman arazisine üflenen kurtulanlardan biri olan Murat Soydan, sağlık ekiplerine kazanın şok etkisi olan 4 kişinin olduğunu söylediğinde aniden karıştı.

Kaza sırasında olay yerine gelen vatandaşlar ve polis, orman arazisinde 4. kişiyi aramaya başladı. Araçta, yaklaşık 45 dakika süren arama sonrasında olay yerine gelen kurbanların akrabalarının ardından 3 kişinin olduğu anlaşıldı. Uzun arama çalışmaları gerçeği anlamakla sona erdi. Kazaya karışan 3 kişi ambulansa alındı ve Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine alındı.

“Onlara hiçbir şey söyle, sana yalvarıyorum”

Kazadan sonra olay yerine gelen yaralıların akrabaları gözyaşlarını tutamadı. Yaralılar hastaneye kaldırıldıktan sonra olay yerine gelen akrabaları olay yerinde olanlara bağırdı, “Lütfen bize hiçbir şey olmadığını söyle.” Kaza mahallini görünce yaralıların bir akrabası bayılınca, ilk müdahalesi olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı ve Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Israrla ‘4 kişi var’ dedi

112 Acil Sağlık Personeli Olay sırasında otoyolda bulunan ve kazayı görür görmez ilk müdahaleyi yapmak için olay yerine koşan Emrah Demir, “Araç, önündeki araba makasıyla hızla sürüyordu. aniden ateş yakmak zorunda kaldı, bu sefer direksiyon kontrolü kaybetti ve burada yuvarlandı. Kendi aracımla seyahat ediyordum. Hemen indim ve ilk müdahaleyi yaptım, araçtan kaldırdığım yaralı arkadaş araçta 4 kişi olduğunu söylediğinde, hemen 4. kişiyi aramaya başladık, ancak daha sonra gelen akrabalar çocuğun zaten olduğunu söyledi Araçta 3 kişi, sanırım şok etkisi altında yanlış bilgi verdi. ”

Riyas Koca, “Çocuğa gittik ve 4 kişi olduğunu söyledik. Tanrı’dan sonra, aracın sahibi hemen olay yerine geldi ve araçta 3 kişi olduklarını söyledi. Araçtaki diğer iki kişi bilinçsizdi, hemen ambulanslarla hastaneye gittiler. ”

Kazada ölüm yaşanmazken hastanede Selahi Demirtaş, Tunahan Demirtaş ve Murat Soydan yaralandı.

Batuhan Toprak

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi