3 yaşındaki çocuğu ağladığı için öldürdü

3 yaşındaki çocuğu ağladığı için öldürdü
14:00 - Haziran 30 2020 Salı

Elde edilen bilgiye göre, Güney Mahallesi’nde meydana gelen olayda Harun S., 3 yaşındaki E.Ö. Harun S. daha sonra boğduğu küçük Alperen’i evin karşısındaki mezarlığa gömdü. 6 gün sonra meydana gelen olayda Harun S. ortadan kaybolurken, E.Ö annesi tutuklandı ve hapse gönderildi. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, polisin özel operasyonları ve Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan özel ekip bölgeyi aradı. Günde 30 ev arayan ekipler, Harun S.’nin dün gece alanın daralmasıyla çalılar arasında olduğunu belirledi. Operasyon organizatörleri, kaçan ve gözaltına alınan Harun S.’yi tutukladı. Harun S.’nin yakalandığı andan itibaren ‘Sessiz kalma hakkımı kullanacağım’ dedi.

Bölge sakinleri ‘Kirli Harun’ lakaplı

Öte yandan, 3 yaşındaki Alperen’i öldüren Harun S.’nin ‘Kirli Harun’ lakaplı olduğu öğrenildi. Ayrıca Harun S.’nin tanıdıklarına teslim olmayacağına dair mesajlar gönderdiği belirtildi. Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde operasyonları tamamlanan Harun S. adliyeye gönderildi.

Ağladı çünkü öldürdü

Adliyeye gönderilen Harun S.’nin ilk ifadeleri dondu. Harun S.’nin Alperen’i ağladıktan sonra boğduğunu ve annesi E.Ö. odada. Anne E.Ö. Alperen’in sabah odadan çıktığı zaman öldüğünü öğrendi ve korkudan bir şey söylemedi.

Ali Göç

ALAKALI HABERLER

Çalılara yakalanan 3 yaşındaki çocuğu öldürdü ve gömdü

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi