3 çocuk annesi Özlem’i buna düşmana değil kocasına çevirdi

3 çocuk annesi Özlem’i buna düşmana değil kocasına çevirdi
14:00 - Ekim 13 2020 Salı

3 çocuk annesi 22 yaşındaki Özlem K., kaçtığı annesinin evinde her gün dövülüp işkence gördüğünü ve ölüm tehditleri aldığını belirterek, yetkililerden yardım istediğini belirterek, bunu yapmadığını belirterek, bir kadın cinayetinin kurbanı olmak istiyorum. İşkence ve saldırı sonucu harap olan genç kadının görüntüleri, ona ‘bu kadar pes et’ dendi.

Söke’de alkol bağımlısı olduğu iddia edilen Ü.K. tarafından şiddete maruz kalan eşi Özlem K.’nın yüzü tanınmaz hale geldi. Kocasından kaçarak ailesinin yanına sığınan genç kadın, bu kez ölümle tehdit edildiğini iddia etti. Üç çocuk annesi Özlem K., şikayetçi olduğu eşinin elini sallayarak ortalıkta dolaştığını belirterek, öldürülmekten korktuğunu söyledi.

Eşinden sürekli şiddet gördüğünü belirten Özlem K., “22 yaşındayım, 7 yıl önce eşim Ü.K. ile evlendim, evlendiğimiz günden beri sürekli şiddete maruz kaldım. Kocam sürekli alkol içiyor ve beni dövüyordu.Ona çocuklarım için katlandım. Bu saatten sonra dayanacak gücüm kalmadı. Sesimi duymak için buradan yetkililere sesleniyorum bana yardım et, eşim beni hep küçümsüyor, her zaman kırıcı sözler yapıyordu.Hamileyken bile eşim tarafından sürekli şiddet ve hakarete maruz kaldım, bu konuyu ailesiyle paylaştım ama ailesi bunu görmezden gelerek sessiz kaldı çocukları tarafından şiddet.

Şiddete maruz kalan Özlem K.’nın annesi Gülay T., “Kızım 7 yıl önce Ü.K ile evlendi. Kızım kocasından 7 yıl şiddet gördü. Ne zaman kızımın evine gitsem Kızımı morluklar içinde gördüm, merkezden uzak bir yerde yaşadıkları için bu tür şiddete maruz kaldığını bilmiyordum.Daha sonra kızım ve eşi Söke ilçe merkezine göç edince ne kadar işkence gördüğüne şahit oldum. kızıma işkence yapıldı, damadım Ü.K.’yi defalarca uyardım ama beni dinlemeyerek alışkanlığından vazgeçmedi. Alkol damadımı Ü.K’yi perişan etti. Bir insan karısını bu kadar öldürür mü? Bir insan bu kadar cani olamaz.Ondan şikayet ettik ama serbest bırakıldı. Hala kolunu sallayarak dolaşıyor. Adaletin yerini almasını istiyoruz ve bu kişi bir an önce cezasını alsın mümkün “dedi.

Levent Tuncer

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi