2021 Steam Ödülleri Adayları Açıklandı

2021 Steam Ödülleri Adayları Açıklandı
10:02 - Aralık 22 2021 Çarşamba

2021 Steam Ödülleri adayları duyuruldu. Duyurulan adaylara göre bu yıl etkinlik oldukça rekabet dolu anlara şahit olabilir.

Diğer yıllarda olduğu gibi 2021 yılında da Steam, yeni etkinliği paylaşmış durumda. 22 Aralık 2021 saat 21.00’de başlayacak olan Steam Ödülleri oylaması ile birlikte kullanıcılar 3 Ocak 2022 saat 20.00’ye kadar oy verebiliyor olacak. Saat 21.00’de ise ödül alan oyunlar açıklanmış olacak. Yeni etkinlik ile ilgili detaylı bilgiler haberimizde.

2021 Steam Ödülleri Adayları Belli Oldu

Steam, her sene olduğu gibi bu yıl da oylama etkinliğine başladı. Oyuncuların oylayarak seçildiği oyunlar açıklanmış oldu. Yılın oyunu, yılın VR oyunu, en yenilikçi oynanış ve en iyi oyun müziği gibi pek çok kategoride ödüller dağıtılacak. Steam Ödülleri etkinliğine katılmak isteyen bir oyuncunun üyeliğinin sınırlandırılmaması gerekiyor. Bu doğrultuda bu etkinliğe katılarak oylama yapabiliyor. Oy kullanan bir oyuncu Steam Ödülleri Koleksiyon Kartı sahibi oluyor. Koleksiyon kartı ile birlikte kullanıcı eğer seriyi tamamlarsa Steam Ödülleri rozetinin sahibi oluyor. Bu rozet ile birlikte Steam TP kazanmak mümkün.

2021 Steam Ödülleri

Steam Ödülleri Koleksiyon Kartı elde etmek için pek çok yöntem bulunuyor. Bunlar arasında mağazadan oyun satın almak, oyun rozetlerini işlemek, oy kullanmak, keşif kuyruğunda gezmek, arkadaşlar arasında takas yapmak ve topluluk pazarında kart satın almak kart sahibi olmanın yolları arasında bulunuyor. 3 Ocak 2022 saat 20.00’ye kadar devam edecek olan etkinlik sonrasında saat 21.00’de ödül alan oyunlar açıklanmış olacak.

2021 Steam Ödülleri etkinliği ile birlikte aday olan oyunlar arasında Valheim, Forza Horizon 5, Cyberpunk 2077, Sniper Elite VR, Cooking Simulator VR, Dota 2, Terraria, Rust, ,No Man’s Sky, Apex Legends, Crab Game, It Takes Two, Deathloop, Loop Hero, Twelve Minutes, Age of Empires IV, Battlefield 2042, Resident Evil Village ve Days Gone gibi pek çok oyun bulunuyor. Oyuncular hangi oyunların ödül alacağını heyecanla bekliyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi