2020 Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödüllerinin kazananları belli oldu

2020 Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödüllerinin kazananları belli oldu
22:12 - Ekim 29 2020 Perşembe

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, “2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri” ne verilecek isimler belirlendi.

Türk kültür ve sanat hayatına önemli katkılarda bulunan, Türkiye’nin kültür ve sanat çalışanlarını yücelten özgün eserler veya üstün yetenek gösteren kişi veya kuruluşlara verdiği hizmetler ile “Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri” kazananların belirlenmesi bu yılki titiz çalışma tamamlandı.

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri kapsamında koleksiyoner Mehmet Çebi bu yıl ödüle layık görülürken, Necmeddin Okyay’a “sadakat” ödülünün verilmesi kararlaştırıldı.

Bu yıl Sadettin Ökten’e “kültür tarihi” ödülü, İsmail Kara “sosyal bilimler” ödülü, İbrahim Tenekeci “edebiyat” ödülü, Derviş Zaim “sinema” ödülü ve Özdemir Erdoğan “müzik” ödülüne layık görüldü. ödül.

Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan “2020 Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri” töreninde dereceye girenlerin ödüllerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verileceği öğrenildi.

Derya Yetim

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi