112 yaşındaki güllü büyükanne Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan aşkından böyle söz ediyor

112 yaşındaki güllü büyükanne Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan aşkından böyle söz ediyor
11:00 - Ağustos 21 2020 Cuma

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde yaşayan 112 yaşındaki Güllü Kaya, AK Parti’ye resmi üye oldu. AK Parti’nin ülke genelinde başlattığı üyelik kampanyasına katılarak 112 yaşında üye olan Güllü Kaya, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a aşkını anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını hemen yanında tutan Kaya, Erdoğan’ın fotoğrafını öperek dua etti.

“Bizim tarafımızdan patlarsa kötü oluruz”

Geçmişten beri AK Parti üyesi olan ancak ilk defa resmi üye olduğunu belirten Güllü Kaya, “Onu çok seviyorum. Bana geldiğin için değil, onun yolunda bitti hizmetkârlarım, hepsi benden. Tayyip’i çok seviyorum. Birçok hizmetleri var. Anavatana çok hizmet etti. Bilenler için helal olsun. Bilmeyenler için haram olsun. Tayyip’in birçok yerde hizmetleri var, adam akıllı. Allah bilenlere daha çok versin. Tanrı hayat versin. Allah seni yollarından ayırmasın. Allah Tayyip’in yaptıklarını bilmeyenleri bıraksın. “Tayyip bizden uzaklaşırsa, kötü bir ruh hali içinde oluruz” dedi.

“Ölürsem mezardan tekrar Tayyip’e oy vereceğim.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hizmetlerinden övgüyle söz eden Kaya, “Kabirde ölürsem yine Tayyip için Tayyip’e oy vereceğim. Allah bu hizmetleri bilmeyenlere sorar. Allah, Tayyip’in yaptığı hizmetleri bilmeyenleri tek tek sorar ve başka bir yola yönelir. Daha önce duymadık. 7 minareli bir cami yaptırdı. Torunum bizi geçmişte götürdü, denizin üzerindeki köprüyü geçerken korktum. Birçok yaylaya hizmet etti ”dedi.

“Teyzemiz bize moral verdi”

112 yaşındaki Güllü Kaya’yı ziyaret eden AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, “Çayırova teyzemiz ülke çapında başlattığımız üyelik çalışmalarına da örnek oldu. Allah ondan razı olsun, Allah sağlık, sağlık ve uzun ömür versin. Bu bizi çok mutlu etti. Dünyanın yoksullarının, yoksullarının ve mazlumlarının umudu haline gelen cumhurbaşkanımız, cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile gurur duyuyoruz. 7’den 77’ye herkesin sevgisini kazandı. Herkesin yüreğine tahta çıktı. Teyzemiz bunun canlı bir örneğidir. Cumhurbaşkanımız hakkındaki düşüncelerine şahit oldunuz. Partimizi güçlendirmek için de sahada çalışıyoruz. Bu noktada teyzemiz de bize moral verdi ”dedi.

Samet Kahraman – Hakan Öztürk

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi