112 Acil Servis Çalışanı, Kendi Oğlunun Boğulma Haberini Aldı

112 Acil Servis Çalışanı, Kendi Oğlunun Boğulma Haberini Aldı
21:20 - Ağustos 13 2025 Çarşamba

Diyarbakır Yenişehir ilçesi kırsal Dokuzçeltik Mahallesi’nde meydana gelen trajik bir olayda, 15 yaşındaki Muhammed Ronahi Gültekin sulama kanalında boğularak hayatını kaybetti. Olay, çevredekiler tarafından fark edilmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi.

İhbar üzerine bölgeye Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama, AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve polis ekipleri sevk edildi. Genç çocuğun cansız bedeni, yapılan aramalar sonucu bulunarak Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Bu sırada, 112 Acil Çağrı Merkezi’nde görevli olan bir personelin, olay yerine ekipleri yönlendiren kişinin kendi oğlu olduğu ortaya çıktı. Baba, en acı haberle karşı karşıya kaldığı anda bile görevini yerine getirerek profesyonellik örneği gösterdi.

Rıdvan Kılıç

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi