Kategori: En Son Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Türkiye’ye Cumhuriyet tarihinin en başarılı 18 yılını yaşattık’


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarından satırbaşları;

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Göreve geldiğimizden bu yana Türkiye genelinde doğal gaz dağıtımına yapılan yatırım toplamda 27 milyar lirayı buldu.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bugün 54,5 milyon vatandaşımız doğal gazın konforundan yararlanıyor. Doğal gazın ulaştığı toplam nüfus ise 68 milyondur”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Salgına rağmen 39 ilçe ve beldemizi doğal gaza kavuşturduk. İnşallah 2021’de doğal gaz yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Vatan yansa ateşinde ısınacak kadar gözü kararmış, bu güruha rağmen Türkiye’ye cumhuriyet tarihinin en başarılı 18 yılını yaşattık.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Ülkemizi hedefleri ve hayalleri ile kucaklaştırmak için gece gündüz demeden koşuyor, ter döküyoruz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “80 senedir Türkiye’nin başına musallat olan takoz muhalefet ile mücadele ettik. Bugün salgınla mücadelede elimiz, ayağımız olan şehir hastanelerimizi karalamak için nice haber uydurdular.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Cumhuriyet mitinglerinden gezi olaylarına 15 Temmuz’a kadar bir sürü saldırıyla uğraştık. Türkiye’nin başına musallat olan takoz muhalefetle de mücadele ettik.”

Son Haberler

Borsa İstanbul 2022 yılında dünyada en fazla kazandıran borsa oldu

Küresel enflasyonda artış, gelişmiş ülke merkez bankalarının güçlü parasal sıkılaşma adımları, artan resesyon endişeleri ve…

9 Haziran 2023

Onu gören şaşırıyor: İkinci el otomobil fiyatına alıcısını bekliyor

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte Düzce'de hazırlıklar başladı. Kurban kesmek isteyen vatandaşlar besi çiftçiliklerine ya da…

9 Haziran 2023

Avrupa’nın en büyüğü İstanbul’da belli oluyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 68. sezonun finali Inter ile Manchester City takımları arasında oynanacak. Atatürk Olimpiyat…

9 Haziran 2023

Şahap Kavcıoğlu yeni BDDK Başkanı oldu

Atama Kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'de şu ifadeler yer…

9 Haziran 2023

Merkez Bankası’nın yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanlığı'na…

9 Haziran 2023