Sivas’ta Mesleki Eğitimde Sektörel İş Birliği Buluşması Gerçekleşti

Sivas’ta Mesleki Eğitimde Sektörel İş Birliği Buluşması Gerçekleşti
13:15 - Aralık 9 2025 Salı

Sivas’ta lise ve üniversite öğrencileri, yerel iş adamlarıyla bir araya geldiği bir etkinlik düzenlendi. ‘Sivas Mesleki ve Teknik Eğitim Sektörel İş Birliği Buluşması’ adı altında gerçekleşen etkinlik, bilgi ve deneyim paylaşımını amaçladı.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası, Sivas Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliği ile organize edilen programda, öğrenciler sektör temsilcileriyle yüz yüze görüşme fırsatı buldu.

Programda konuşan Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Özdemir, mesleki eğitimin önemine vurgu yaparken, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ise etkinliğin gençler için önemli bir fırsat olduğunu belirtti. İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan’ın sunumuyla devam eden buluşmada, öğrenciler merak ettikleri sorulara cevaplar aldılar.

Toplantı, öğrencilerin ve sektör temsilcilerinin karşılıklı olarak tecrübe ve bilgi alışverişi yapmalarını sağlayarak, mesleki eğitimin pratiğe dökülmesine olanak tanıdı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi