Sivasspor, Bodrum FK Maçı İçin Hazırlıklara Başladı

Sivasspor, Bodrum FK Maçı İçin Hazırlıklara Başladı
12:45 - Ağustos 10 2025 Pazar

Sivasspor, Trendyol 1. Lig’in ikinci haftasında kendi evinde Bodrum FK ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadele öncesinde takım, hazırlıklarına başladı.

Daha önce Erzurumspor FK ile deplasmanda mücadele eden Sivasspor, hiç ara vermeden yeni maçın çalışmalarına start verdi. Kulüp tesislerinde, Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz liderliğinde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle açıldı. Takım, daha sonra top kontrolü ve dar alanda oyun çalışmaları ile antrenmanı tamamladı. Erzurumspor karşılaşmasında forma giyen oyuncular ise yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Takım, yarınki izin gününün ardından 12 Ağustos’ta basın ve taraftarların da izleyebileceği bir antrenman ile hazırlıklarına devam edecek. Sivasspor, Bodrum FK ile 17 Ağustos Pazar günü saat 19.00’da Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi