Avrupa Sahnesindeki Takımlarımız İçin Süper Lig Maçları Ertelendi

Avrupa Sahnesindeki Takımlarımız İçin Süper Lig Maçları Ertelendi
16:25 - Ağustos 5 2025 Salı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bu hafta Avrupa kupalarında mücadele edecek olan Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir takımlarının Süper Lig maçlarının ertelendiğini duyurdu. Bu karar, kulüplerin Avrupa’da daha iyi performans sergileyebilmeleri için alındı.

Resmi açıklamaya göre, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde yer alan takımların 3. Eleme Turu maçları göz önünde bulundurularak, Fenerbahçe – Corendon Alanyaspor, Kayserispor – Beşiktaş ve Fatih Karagümrük – RAMS Başakşehir FK karşılaşmaları ileri bir tarihe ertelendi. Ertelemenin detayları ve yeni maç tarihleri ilerleyen günlerde açıklanacak.

TFF, yaptığı açıklama ile Avrupa sahnesinde ülkemizi temsil eden kulüplerimize başarılar diledi ve bu zorlu mücadelelerde takımlarımızın yanında olduğunu belirtti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi